Tijdens de Poolparty korting in het winkeltje!

Late vogels

Discozwemmen!

Discozwemmen 21 augustus a.s. ivm voorspellingen van een warme zomeravond verplaatst naar maandagavond 21 augustus vanaf 18.30 uur tot 22.45 uur. 

Entreeprijs: €1 op vertoon van je abonnement (niet vergeten!)
€2 voor niet-abonnementhouders. GRAAG CONTANT MEENEMEN.
Kijkers hebben gratis entree. 
Het terras is voor de ouders geopend! 
Prijzen voor de loten deze avond zijn: 1 lot = €1 (6 loten voor €5)
Broodje hamburger €2

Tot dan!!

24 juli laatste keer Zwem je fit voor dit seizoen

DISCO ZWEMMEN!

Wat superleuk dat je komt discozwemmen!

Entreeprijs: €1 op vertoon van je abonnement (niet vergeten!)
€ 2 voor niet-abonnementhouders.
Kijkers gratis entree.
Voor de ouders is het terras natuurlijk geopend!
Verloting 1 lot = € 1 (6 loten voor € 5).

Deze avond zullen er lekkere hamburgers verkocht worden voor €2 en de suikerspin is gratis.

p.s. onder de 20 ° wordt het verplaatst naar een andere dag. Houd onze socials in de gaten.

#Party!

 

Interview – hoe het ons lukt om te draaien op vrijwilligers!

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/hoe-het-dit-zwembad-lukt-om-op-vrijwilligers-te-blijven-draaien-ondanks-het-grote-tekort-iedereen-is-hier-even-belangrijk/#alert-toaster-slide-down

Zwemvierdaagse 2023

Een Rookvrij Zwembad!

Vanaf dit seizoen zijn wij een rookvrij zwembad.

 

VERDUURZAMEN VAN HET ZWEMBAD

Voor ons zwembad zijn gas en elektriciteitsverbruik  de grootste kostenposten.
Ons bad wordt (werd) verwarmd met drie gasketels, één grote en twee kleintjes. Met de grote verwarmden we het water tot een redelijke temperatuur waarna de kleinere ketels het konden overnemen. De grote ketel (400kW) is aan vervanging toe echter investeren in deze tijden in een gasketel is niet verantwoord. Voordat de energiecrisis begon hadden we als bestuur en techniek besloten te gaan investeren in een warmtepomp en zonnepanelen. De warmtepomp warmt het zwemwater op, de zonnepanelen leveren stroom. Mooi is dat de Rabobank en de provincie deels hebben meebetaald aan deze investeringen. De extreem koude april en mei, met vooral de koude nachten maakt dat het zwemwater ’s nachts enorm afkoelt. Gelukkig hebben we een isolerende afdekmat echter gemiddeld koelt het water toch één tot twee graden af in de nacht. Dit betekent dat bijna één miljoen liter water elke morgen opgewarmd moet worden. Onze heat-pipes kunnen met mooi weer de kleinere twee gasketels vervangen echter…zo mooi is het weer de afgelopen weken niet geweest en hebben we de heat-pipes niet optimaal kunnen inzetten. Dat het zwemwater soms in de vroege ochtend één tot twee graden kouder is dan we gewend zijn komt dus door de koude weken, nachten. Zoals vroeger, de gasketels maar ongelimiteerd dag en nacht aanzetten, die tijden zijn voorbij. We zijn super trots dat we met de nieuwe energiebronnen het water kunnen opwarmen en.. het voortbestaan van ons bad  hiermee kunnen garanderen. Wel zullen we in de toekomst meer gaan kijken bij het verwarmen van het water naar de weersomstandigheden.