Vandaag zaterdag 28 mei zijn wij GESLOTEN i.v.m. het weer!

Zwemvierdaagse 2022

Hemelvaartsdag goed beginnen? Dat kan!

NIEUW BIJ DE GROENE JAGER!!

Meer info?
Mail: info@jafit.nl

GEEF JE OP VOOR DE BORSTCRAWL CLINIC!

Geef je op voor de opfriscursus!

WIJ GAAN OPEN!!!

 

Openluchtbad in Den Ham stelt opening uit door torenhoge energieprijzen

Openluchtbad in Den Ham stelt opening uit door torenhoge energieprijs: ‘Weekje zwemmen kost ons 10.000 euro aan gas’

https://www.tubantia.nl/twenterand/openluchtbad-in-den-ham-stelt-opening-uit-door-torenhoge-energieprijs-weekje-zwemmen-kost-ons-10-000-euro-aan-gas~a7eb12d9/

 

RABOBANK ACTIE – verduurzamen maatschappelijke gebouwen

En wij zijn één van de WINNAARS! 🏆
Dit was ons niet gelukt zonder jullie, allemaal heel erg bedankt voor het stemmen! 👏

Rabobank:
Met maar liefst 124.000 stemmen van onze leden kunnen we de komende tijd 228 maatschappelijke gebouwen verduurzamen! Van scholen, musea, bibliotheken en theaters tot clubhuizen en buurthuizen. Met het plaatsen van zonnepanelen zijn ze minder afhankelijk van het gas, scheelt het in de portemonnee & is het goed voor het klimaat! Bedankt voor je stem! Goed voor jou & goed voor jouw omgeving. Check alle winnaars via: https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen

ACTIE – VERDUURZAMEN MAATSCHAPPELIJKE GEBOUWEN

ACTIE – VERDUURZAMEN MAATSCHAPPELIJKE GEBOUWEN

Als coöperatieve Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren we in zonnepanelen voor maatschappelijke organisaties en hier horen zwembaden natuurlijk ook bij! Zwembad de Groene Jager is genomineerd om mee te mogen doen aan deze actie!

Als stichting willen we ook graag verduurzamen en hebben hier dan ook een plan voor opgezet.
De verwarmingsketel die het water in de 3 baden op de aangename temperatuur van 23° brengt is afgeschreven en een enorme energieverbruiker. Nu ook de prijs voor het aardgas torenhoog is zijn we op zoek gegaan naar een niet alleen betaalbare maar ook duurzame investering. De gasketel willen we vervangen door een warmtepomp. De energie, stroom, gaan we opwekken met de zonnepanelen waardoor we volledig energieneutraal worden en de toekomst van ons zwembad de Groene Jager er zonnig uitziet.

Als lid van Rabobank bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen de Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen.

Stemmen jullie op ons? Dat kan vanaf maandag 28 februari via onderstaande link:
Kan een afbeelding zijn van zwembad

Word jij Assistent Toezichthouder?!

Dit jaar zijn gaan er 3 personen starten met de 5 daagse opleiding ‘Toezichthouder voor zwembaden’ hiermee zijn wij ontzettend blij omdat er soms ook weer personen stoppen of het niet meer kunnen combineren. MAAR vanaf dit seizoen zijn wij ook opzoek naar ‘Assistent toezichthouders’ het gaat met name om een gezond verstand en een paar extra ogen aan het zwembad is altijd goed om te hebben. Hij/zij moet wel de regels van het zwembad kennen, in het bezit zijn van een zwemdiploma en fysiek kunnen zwemmen. De Toezichthouder ter plaatse is eindverantwoordelijke.

Voor vragen of interesse kunt u contact opnemen via info@zwembaddegroenejager.nl